חגי

תודה על המענה, להבהרה, האם "להראות את הבית" זו עבודה טכנית? כולל לעניין רוכשים פוטנציאליים. האם אפשר לטעון כי רק חלק מבעלי הנכס חתמו על טופס הבלעדיות

האם ניתן לדרוש את חלקיות דמי התיווך רק מבעלי הנכס החתומים על מסמך הבלעדיות?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב להראות את הבית זה מצד אחד מהות העבודה, ועל כן העניין תלוי בהקשר של הדברים. ייתכן, כי לעיתים אם העבודה מסביב נעשית כפי שצריך - אפשר להיעזר באדם נוסף גם לצורך הצגת הבית במקרים מסויימים. אם חלק מבעלי הנכס חתומים על הסכם - אפשר לדרוש מהחלק שכן חתומים את כל דמי התיווך בעיקרון. בהצלחה,