אור

דמי תיווך..............

שלום. לקוחות חתמו לי בלעדיות ועכשיו שמתי לב שלא כתוב בטופס הבלעדיות שבמידה והעיסקה תיסגר עי מתווך אחר דמי התיווך ישולמו לי בכל מקרה. יש הרבה מתווכים עוקפים ולפעמים בעלי דירות לא נאמנים ומשתפים פעולה העיקר למכור את הדירה. האם גם אם לא רשום שאם מתווך אחר סוגר ולא דרכי תשולם לי עמלת תיווך בכל מקרה(כמובן בזמן בלעדיות)או שיש עם העניין בעיה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם החתמת על טופס בלעדיות בנפרד מהזמנת שירותי תיווך, אזי יגיע לך דמי התיווך בכל מקרה בתקופת הבלעדיות. ע"מ למנוע ויכוחים וליידע את הלקוחות אכן מומלץ כי בעתיד תוסיפי את המשפט הזה לטופס שלך הקבוע. בהצלחה רבה,