אור

חתימה...............

בעלי דירה שמכרתי את דירתם אני רוצה לבקש מהם שאני אצלם אותם בוידאו כדי שיגידו כמה מילים על הבלעדיות ועליי אם הם רוצים .אני רוצה לפרסם זאת אחכ בפייסבוק שלי וביוטיוב וגם להראות ללקוחות ושזה יעזור לי לשווק את עצמי. השאלה שלי: אם יסכימו להצטלם האם אני צריכה מהם אישור בכתב או מוקלט שהם מוכנים שאפרסם את הסרטון ביוטיוב או רשתות חברתיות או שמספיק בעל פה. אני לא רוצה חלילה להגיע למצב שלקוחות אומרים כן תפרסמי אין לנו בעיה ואחכ יתחרטו ומי יודע מה יעשו עם זה. הבעיה שאישור בכתב לא נעים לבקש כי נוצרה בנינו מעין חברות ויחסים טובים .מה לדעתך אני כן יכולה לעשות על מנת להגן על עצמי. (מצד שני אם אני מסריטה אותם בוידאו זה צריך להיות ברור להם שזה יפורסם ואולי לא צריך שום אישור). אשמח לעזרתך. תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב רצוי לבקש תיעוד בכתב למען הסדר הטוב. אפשר להשלוח הודעת מייל או SMS ולבקש להשיב בחיוב על בקשתך וכו'. אפשרות נוספת היא לשלוח להם במייל או בהודעה את סיום הדברים ביניכם - שהסכימו וכו' ואז לא צריך מהם תגובה אקטיבית - רק לראות שלא מתנגדים. בהצלחה,