אור

רישום בית שלום קיבלתי בית

בבלעדיות למכירה בעל הנכס נתן לי את שטר שכירות חכירה לדורות המחכירה חלמיש. לתקופה של 25 שנה החל משנת 2001. האם זה מסובך להעביר את הבית לרישום בטאבו על שם הקונים שירצו לקנות? 2. כמה עולה להעביר את הרישום לטאבו? 3. מה עליי להגיד לקונים שוצים לקנות לגבי הרישום שלא בטאבו? 4. האם בית כזה צריך להימכר פחות מערכו אם היה רשום בטאבו?ואם כן בכמה אחוזים פחות? תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב קשה לענות ללא כל הפרטים של הנכס באופן ספציפי. המלצתי - לברר מול העו"ד שאת עובדת איתו ויטפל במכירה את הפרטים הללו. בגדול רישום בטאבו מוסיף בכלל אצבע 2-3%. תלוי כאמור בנסיבות הספציפיות של המקרה. בהצלחה,