אור

בקשר לתגובה שלך משאלה קודמת

הבעיה שהמוכרים אומרים שחוץ מקונה אחד שהפגשתי בינהם לא הפגשתי בינם לבין אף קונה למשא ומתן אז לא מגיע לי דמי תיווך אם קונה שהיה אצלי יפנה אליהם בסיום הבלעדיות. אני לא הפגשתי כי היו קונים שעדיין לא מכרו את דירתם אבל היו מעוניינים בדירה או קונים שנתנו הצעה נמוכה. האם כדי להיות זכאית לדמי תיווך מהמוכרים אם נסגרת עיסקה לאחר הבלעדיות עם קונים שהגיעו דרכי בזמן הבלעדיות ולא הפגשתי למשא ומתן עם בעלי הדירה אז האם אני אהיה זכאית לדמי תיווך מהמוכרים?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם לא הפגשת לא תהיי זכרית לשכר אלא אם החתמת את הקונים ורק מהם. על כן המלצתי לך לשלוח את כל הפירוט ההצעות כדי להיות בטוחה שלא יעקפו אותך. בהצלחה,