אור

בלעדיות שנגמרה ובעלי

הדירה השאירו את השלט שלי על החלון. הדירה ריקה. לא סיכמנו את זה פשוט נשאר על החלון. התקשר קונה ואמר שהגיע דרך השלט אמרתי לו שהיום לא מסתדר לראות את הדירה ואולי מחר. התקשרתי לאחר מכן ורציתי לקבוע לראות את הדירה אז הוא אמר שראה כבר . שאלתי עם מי והוא אמר עם בעלת הדירה אני מכיר אותה .כנראה מישהו שגר באזור. אם תיסגר עיסקה מגיע לי דמי תיווך כשאין לי בלעדיות והקונה הגיע דרך השלט. יש לציין שיש לי רק שם פרטי שלו והקלטה שאומר שהוא רואה שלט שלי על דירה (בהקלטה לא מוזכר שם קומה אוולא מספר בניין)בהקלטות אחרות שדיברתי איתו מוזכר שם רחוב וקומה ומספר בניין. האם אני זכאית לדמי תיווך מהקונה? הוא ידע מהשיחה הראשונה שאני מתווכת.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום אם הקונה לא חתום לך על דמי תיווך יקשה עלייך לקבל את שכרך. תנאי לקבלת התשלום הוא החתמה על טפסי תיווך מתאימים. בהצלחה,