סטיב

רכישת דירה כמושע , מה הסכיונים

אני מעוניין לרכוש דירה בקומת קרקע בשכונת שפירא בתל אביב המוגדרת כמושע , יש לי דירה בבעלותי ללא משכנתא ואני עמוניין למשכן את הדירה שאני רוכש + הדירה שלי . השאלה שלי מה הסכינוים ברכישת דירה מושע ,קראתי שמצב הדירה המוגדר כמושע נותן פתח לכרישי נדל"ן להשתלט על בניינים שלמים בשכונה , הפחד שלי שבגלל שהדירה לא רשומה בטאבו יכולים בדרך משפטית לנשל אותי מהדירה וכדומה . תודה .

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב זה לא הפורום המתאים לשאלה הזאת. בכל מקרה הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד שיבדוק את הניירת ויענה לך ברצינות לפני שתשעבד את הבית שלך. בהצלחה.