פנינה בן גל ;

למי מגיע דמי התיווך מהמוכר והקונה

אני מטפלת בדירה בבלעדיות שהייתה בבלעדיות של מתווך אחר לפני כן. קונים שהבאתי לדירה בתקופה שהיא הייתה בבלעדיות אצל המתווך השני לפני 4 חודשים הצלחתי לשכנע לקנות את הדירה כיון שבתקופת הבלעדיות שלי הצלחתי להוריד את מחיר המכירה של הדירה . למי מגיעה עמלת המוכר ולמי מגיעה עמלת הקונה. לא יודעת אם זה רלוונטי או חשוב לציון. המוכרת לא מוכנה למכור את הדירה במחיר הזה עם עמלת תיווך מהצד שלה כלומר ואני מוכנה להסתפק בעמלת התיווך מהקונה בלבד. האם המתווך הקודם זכאי לדמי תיווך

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב מאחר והקונים הגיעו לראשונה בזמן הבלעדיות של המתווך הקודם, נראה לי כי יש מקום לחלוקת העמלה ביניכם, לפי הסכם שהיה ביניכם או שתגיעו אליו כעת. בהצלחה רבה,