שי

אם נשללה ממני הזכות להיות הגורם היעל בשל חוסר הוגנות, האם ישנה עילה לתביעה?

מתווך שהחתים לקוחות על נכס שהיה בבלעדיות במשרד בו הוא עבד ולאחר מס חודשים החליט לעבוד באופן עצמאי, הלקוחות רצו לרכוש את הנכס ופנו לאותו משרד וביקשו שוב לראות את הנכס. חברי המשרד הציגו בפניהם אופציה אחת, אם הם רוצים לראות את הנכס הם צריכים לחתום שוב על טפסים היות והמתווך שהחתים אותם כבר לא עובד עם חברת התיווך. האם יש עילה לתביעה?היות ונשללה מהמתווך בעסקה להיות הגורם היעיל.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הכל תלוי בהסכם בין המתווך לבין המשרד שבו עבד. האם הי שכיר? האם היה עצמאי? מה הסיכום בין הצדדים? בהצלחה,