מאירה

כתב תשובה כהרחבה לכתב התביעה

תבעתי לקוח שלא שילם לי דמי תיווך ובכתב תביעה רשמתי שהלקוח חתם לי על הטופס תיווך קנה את הדירה ולא שילם ולכן חיב לי 50 אלף שקל. הנתבע שהוא הלקוח שקנה את הדירה רשם בכתב ההגנה שהוא חתם לי אבל לא נכנס לראות את הדירה מכיוון שהבין שראה אותה. בכתב תשובה הרחבתי את הכתב תביעה והוספתי שהלקטח ראה איתי את הדירה והוא נכנס פנימה. האם ההרחבה הזו נכונה או שהיה אסור לי להוסיף את ההרחבה הזו מכיוון שבכתב תביעה לא רשמתי אותה.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון בתביעות אלו רצוי להיות מיוצג באמצעות עו"ד שיוכל לנהל את התיק במקצועיות. קשה לענות בלי לראות את מכלול הכתבי טענות, אבל אני לא רואה בזה הרחבת חזית עקרונית אלא פועל המשך טבעי של פעולת התיווך. בכל מקרה מאחר והדבר נעשה-יש להמתין להעלאת טענה זו ע"י הצד השני והחלטת השופט בעניין. בהצלחה רבה,