שון

מדובר בהקלטות קוליות בוואצפ

מדובר בהקלטות הקוליות בוואצפ אז כל צד מקליט משהו ושולח ולכן מספיק רק שהצד הנתבע אומר לי משהו בהקלטה תוך שהוא מזכיר את השם שלי ואז זה ברור שזה מכוון אלי. אני לא יתחיל לתמלל את כל ההקלטות הקוליות שאני שלחתי לו והוא לי. דבר שני יש לי הקלטה שהנתבע שלח לי של שיחה שלו עם בעל הדירה אז אני משתמשת בהקלטה הזו בבית המשפט.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תמלול ההקלטה יהיה קביל בבית המשפט. אחרת הסיכוי שיתקבלו קטעי שיחה והודעות ווטסאפ אינן גבוהות. בהצלחה,

שון

למה תמלול הקלטה כביל בלי לשמוע את השיחה המוקלטת? איך השופט ידע שהתמלול באמת לפי ההקלטת שיחה וזה לא הומצא עי התובע? מה ההבדל בין הודעות ווצפ להודעות סמס מבחינת הכבילות שלהם?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בגלל זה ברגע שיש חברה מוכרת שמתמללת השופט יודע שסביר שלא הומצאו דברים ע"י התובע. אין הבדל גדול בין הודעות סמס לווטסאפ ואפשר בעיקרון להיסמך עליהם במגבלות. בהצלחה רבה,