דניאלה

פסק דין באמצעות הדואר או שצריך להגיע לבית המשפט

השופטת החליטה שהיא תשלח חוות דעת של תוצאות המשפט בדואר לתובע ונתבע. השאלה שלי מה יהיה רשום בחוות הדעת. האם נתבקש להגיע לבית המשפט כדי לשמוע את הפסק דין? או שהפסק דין נשלח בדואר שזה למעשה החוות דעת. מתי דנים בהוצאות המשפט?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם חסר רק פסק הדין בניהול המשפט, אזי בדרך כלל השופטת תכתוב את פסק הדין ותשלח העתק לצדדים ללא הזמנה לדיון. באותו מעמד היא תחליט לגבי ההוצאות ותרשום את החלטתה גם בעניין זה בד"כ לפי התנהלות הצדדים במשפט. פסק דין אינו חוות דעת. חוות דעת בד"כ הינו של מומחה מסוים בתחום מומחיותו. בהצלחה רבה,