רונןi

איך לדעתך כדי לבקש מהנתבע את תשלום החוב?

זכיתי בבית המשפט בדמי תיווך בסך 15 אלף שקל. רציתי לשאול איך לדעתך כדאי שהנתבע ישלם לי את הסכום. בהעברה בנקאית? מזומן? צק? אני פשוט פוחד שהוא ינסה לרמות אותי.

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב העברה בנקאית זהב הינה הכי בטוחה בעיקרון. רואים את הכסף מיידית בחשבון שלך. מזומן גם טוב - אם הינך חושש לזיוף - אפשר להיפגש בסניף הבנק שתפקידו את הסכום בו בזמן. שיק אכן יכול לחזור - אולם במקרה כזה יחולו הוצאות על התובע- כך שאם יש לו כסף לשלם הוא ישלם יותר בסופו של יום. בכל מקרה רק הפירעון בפועל של התשלום מהווה תשלום של החוב. בהצלחה רבה,