אורן ש

ביטול בלעדיות למתווך

שלום שגיא, אני מבקש את עזרתך בעניין הבא: חתמתי בלעדיות למתווך למשך חצי שנה (חתמתי על 2 טפסים נפרדים) חלפו 5 חודשים -ואני מעוניין לבטל את הבלעדיות.. האם זה ניתן ? האם עליי להוציא מייל / פקס / מכתב רישמי למתווך? אנא עזרתך תודה רבה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב באם עברה 1/3 מתקופת הבלעדיות (ואצלך זה עבר אחרי חודשיים) יש לבחון אם המתווך פעל לבצע 2 פעולות תיווך לפחות. אם לא עשה כן ניתן להפסיק את ההתקשרות עמו. אחרת יש לקבל את הסכמתו לעניין זה ואולי הוא ידרוש החזר הוצאות. בהצלחה רבה,