עמי דייר

איך לנסח חיוב בדמי תיווך בהסכם שירותי התיווך

מתווך רוצה שאחתום שאשלם לו דמי תיווך עם כריתת הסכם מכירת דירתי. האם הביטוי "כריתת הסכם" יחייב אותי לשלם לו גם במצב בו חוזה מכירה בכתב עדיין לא נחתם רשמית ביני לבין רוכש? ואיך כדאי לי שירשם במקום הביטוי "כריתת הסכם" כדי שלא יווצר מצב בו אצטרך לשלם למתווך דמי תיווך, בטרם נחתם חוזה רשמי המחייב את הרוכש לרכוש את דירתי? תודה רבה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

היי הביטוי בסדר גמור. כדאי להכניס סעיף שאם ההסכם אם הקונה יבוטל מכל סיבה שהיא, לא ישולמו דמי התיווך, ואם שולמו הם יוחזרו. בהצלחה רבה,