רונית חיים

תשלום דמי תווך נכס בבלעדיות לאחר פטירת בעל הנכס מול האלמנה

מוכר נכס החתום אצלי על צשלום דמי תווך הלך לעולמו לאחר משא ומתן עם לקוחות. כחודש לאחר הפטירה המשכנו את משא ומתן עם אלמנתו ( שהייתה גם בפגישה הראשונה) הנכס נמכר לאותם הלקוחות האם אני כמתווכת וכגורם היעיל בעסקה אמורה לקבל את דמי התווך מאלמנתו? יש לציין כי עבדתי על הנכס חצי שנה וחצי שנה נוספת ההסכם נחתם ביום ראשון האחרון שלא בנוכחותי, כי כך הבת החליטה. . הבית היה רשום על שם המנוח בלבד. לאחר פטירתו הוצא צו ירושה והבית עבר על שמה.

עו"ד שגיא בכור

שלום רב אכן כן, אם את היית הגורם היעיל לעסקה ואת הבאת את הלקוחות ויש לך הסכם תיווך חתום את זכאית לתבוע את העיזבון. בהצלחה רבה,