אילה דביר

המתווך הטעה בנוגע לשכ״ד

ראינו דירה דרך מתווכת. במודעה ובזמן הפגישה המתווכת ציינה כי מדובר בדירת 3 חדרים עם חנייה בעלות של 7500 שח לחודש. חתמנו על הסכם תיווך שמציין עלות תיווך של שכד של חודש אחד +מעמ וציין 7500. כאשר הגענו לחתום על החוזה מול בעלת הדירה התברר בפנינו כי הדירה היא בת 2.5 חדרים, החנייה בבניין היא על בסיס מקום פנוי ולא בטאבו וכמו כן שכד עומד על 7800 שח ולא כי שתואר מעלה. האם יש לנו עילה לביטול חוזה התיווך? חשוב לציין כי אנחנו מעוניינים לחתום מול בעלת הדירה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית צירקלביץ

מתווך חב בחובת הגינות וזהירות וחייב לפעול במסגרת תפקידו במיומנות ובסבירות. בנסיבות שתיארת, הייתי מנסה להגיע להבנות ולהסכמות עם המתווך. בהצלחה