מוטי

רישום לבחינה של רשם המתווכים

היי מהו המועד האחרון לרישום לבחינה של רשם המתווכים? כמו כן אודה לקבלת פירוט התנאים לקבלת רישיון. בתודה מראש,

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

היי היום הוא המועד האחרון לרישום לבחינה שתיערך ב-1/11/15! מומלץ להירשם דרך דפדפן אקספולורר ודרך אתר האינטרנט של רשם המתווכים בכתובת: http://index.justice.gov.il/Units/RashamHamtavchim/Pages/DafAgrot.aspx לגבי התנאים לקבלת הרישיון תיווך, הרי ש: סעיף 5(א) לחוק המתווכים מונה את 6 התנאים לקבלת הרישיון המיוחל, למי שהינו: 1. אזרח או תושב של מדינת ישראל או שהוא תושב חוץ שניתן לו היתר כדין לעבוד בישראל. 2. מלאו לו 18 שנים. 3. הוא אינו פושט רגל. 4. הוא לא הורשע בעבירה שמפאת מהותה, חומרתה ונסיבותיה אינו ראוי לשמש מתווך במקרקעין. 5. אם הוא נידון לעונש מאסר בפועל, הוא סיים לשאת את עונשו שישה חודשים לפחות לפני הגשת הבקשה. 6. הוא עמד בהצלחה בבחינה לקראת קבלת רישיון תיווך במקרקעין (הבחינה הקרובה תיערך ב-1/11/15). כל התנאים הללו ממולאים בתצהיר מתאים ונחתמים בפני עו"ד. לגולשי הפורום משפטי ישנה הנחה למי שמגיע לחתום בפניי במשרדי (עם ת.ז. או דרכון) בעלות סמלית של 50 ש"ח בלבד. בהצלחה רבה,