יגאל צורף

המשך תשלום פוליסה כתנאי לתביעה?

שלום רב. יש לי מספר שאלות ואתחיל בשאלה ראשונה: אני משלם שנים תשלומים עבור ביטוח תאונות אישיות.עברתי נפילות מהן יצאתי עם שברים וקיבלתי פיצוי.עדיין לא תבעתי נכות מחברת הביטוח כי לא הצלחתי להכין מסמכי תביעה.נקלעתי למצוקה ענקית וכל חודש אני משלם דמי ביטוח של 700 ש"ח שכוללים תשלום עבור אשפוז בבית חולים כשבפועל י שמגיע לבית חולים עקב תאונה נשאר כמה ימים ועובר שיקום.אני חושב לבטל את הפוליסה.השאלה אם עדיין ניתן יהיה לתבוע את החברה על נכות.זו שאלה ראשונה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

במידה והיה ביטוח בתוקף במועד התאונה- הכיסוי בתוקף וגם פיצוי ככל שיימצא שאתה זכאי. תשומת ליבך שבביטוחים מסוג זה קיימת תקופת התיישנות של 3 שנים ממועד התאונה/התגבשות הנכות. אני ממליץ לך לקבוע פגישה בהקדם עם עו"ד ע"מ שיבדוק זכויותך השונות לרבות פיצוי בגין נכות מתאונה בפוליסות הקיימות. ברגע שתבטל את הפוליסה אם תיפגע לאחר הביטול לא יהיה לך כיסוי. במידה ותהיה מעוניין משרדי מציע פגישת ייעוץ ללא תשלום. 03-7549966.