רמי

טיסה לחו"ל בזמן חופשת מחלה

שברתי את היד ואני בחופשת מחלה של חודש. האם בחודש הזה אני יכול לטוס לחו"ל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נמרוד ברקוביץ

רמי שלום, בהתאם למרבית הפוליסות הבחינה האם המבוטח נמצא באובדן כושר עבודה הינה מהפן הרפואי, כלומר האם יש הצדקה רפואית להיות המבוטח באובדן כושר עבודה. בנוסף, יש דרישה כי המבוטח לא יעבוד בפועל. לשאלתך, בהנחה כי מבחינה רפואית קיימת הצדקה לאי כושר עבודה - הרי שאין בעובדה שאתה טס לחו"ל לחופשה (אני מניח שזה לחופשה) בכדי לפגוע בזכאות שלך לפיצוי בגין אובדן כושר עבודה. ביחס לרכיב של "נכות מתאונה" - בוודאי שאין לעובדה שאתה טס לחו"ל רלוונטיות. תרגיש טוב