מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.
שכנה שפתחה סדנא בתוך הבית
שכנה שדירתה צמודה לדירתי הפכה את אחד החדרים בבית לחדר עבודה הרעש מחדר זה שצמוד לחדר השינה שלי פשוט בלתי נסבל היא עובדת עד השעות הקטנות של הלילה ואני לא מצליחה להירדם כיצד תמליץ לי לפעול חשוב לי לשמור על יחסי שכנות נעימים אבל חשוב לציין שהיא מתעלמת מבקשותיי

שירי שלום רב, תחילה אמליץ לפנות אל השכנה בדרכי נועם. במידה והבעיה לא תיפתר אמליץ לך לפנות אל משרדי בדרכים המקובלות על מנת שנסייע לך בפנייה אל השכנה.