משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםשכן תחתיי בנה סכך בצורה רשלנית... המשך למטה

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

שכן תחתיי בנה סכך בצורה רשלנית... המשך למטה

אבר
אברהם

שלום עו"ד , שכן תחתיי בנה גגונים (אחד ליד השני ) תחת חלונות ביתי. מלבד זה שחתולים מסתובבים וקופצים בגגון שלו ומרעישים לי מתחת החלונות כל יום, זה גם מסכן אותי ואת הבית שלי מכיוון שגנבים יכולים לעלות על אותו גגון ללא בעיה ויכולים לנסות לפרוץ זה מאד מסוכן, האם יש תהליכים או פעולות שניתן לננקוט נגד אותו שכן? זה אדם שלא מבין עד שהחוק יגיע אליו

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

אברהם שלום, במרוצת השנים האחרונות תוקן חוק התכנון והבניה. התקנות קובעות, בין היתר, כי לא יידרש היתר לגגונים, סככות צל ולסוככים כמובן רק אם עונים על הדרישות. כך, יש לבחון בכמה ס"מ בולט הגגון, מהו שטח הגגון בסך הכללי, האם הגגון מתקפל? ועוד. תוכל לפנות למשרדי בדרכים המקובלות ואשמח לסייע.