משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםחניות משותפות בבית משותף

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

חניות משותפות בבית משותף

שלו
שלום לוי

שלום, אני דייר בבית משותף. בחניית הבניין יש חניות פרטיות וגם אזור של 4 חניות משותפות שנועדו לכל הדיירים. לפני חודשיים נכנסה לגור בבניין דיירת בשכירות. אין לה חניה פרטית, ולאחרונה היא השתלטה על 2 חניות משותפות. כל פעם שאחד הדיירים מעמיד שם את הרכב שלו, היא דורשת ממנו לפנות לה את המקום, צועקת ומאיימת. בפעם האחרונה שהעמדתי את הרכב שלי היה לי עימות מאוד קשה איתה. סירבתי להזיז את הרכב שלי ולמחרת מצאתי את מראת הצד שלי שבורה וחריטה גסה בצד הרכב שלי. ברור לי שמדובר באותה דיירת. מה אני יכול לעשות נגדה?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

חניות משותפות בבית משותף. שלום רב, מתיאור המקרה עולה כי קיימות כאן שתי סוגיות. אחת של השתלטות דייר על שטחים משותפים והשנייה גרימת נזק על ידי השכנה. בסוגיה הראשונה יש לטפל באמצעות ועד הבניין. יש להוציא לאותה דיירת מכתב התראה מועד הבית וככל שהעניין לא יבוא על פתרונו על ועד הבית להגיש תביעה למפקח על הבתים המשותפים ובעניין הנזק שגרמה אותה דיירת, יש לבחון אפשרות הגשת תביעה נגדה. נשמח לסייע לך בעניין זה כלל ותפנה למשרדנו בדרכים המקובלות