מנהלי הפורום
רונן אבניאל - משרד עורכי דין
עורך דין רונן אבניאל הינו עורך דין מתמחה בביטוח לאומי, עורך דין ותיק ומנוסה אשר עומד בראש משרד עצמאי החל משנת 1999. עו"ד רונן אבניאל מומחה בטיפול בזכויות ובתביעות של חולים ונכים מול המוסד לביטוח לאומי, חברות ביטוח, מס הכנסה, משרד הבריאות, משרד הרישוי וגופים נוספים. עו"ד רונן אבניאל מטפל בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בתחומים של קצבת נכות כללית, קצבה לשירותים מיוחדים, קצבת ניידות, הלוואה עומדת ( פטור ממכס), גמלת ילד נכה, נפגעי עבודה, דמי פגיעה, קצבת נכות מעבודה, מענק חד פעמי, פטור מס הכנסה, קצבה מיוחדת, שיקום, פטור מתשלום דמי ביטוח לאומי ודמי ביטוח בריאות, תוספת תלויים, נפגעי פעולות איבה, נפגעי תאונות, סיעוד, פיצוי לנפגעי גזזת, פיצוי לנפגעי פוליו. כמו כן, עו"ד רונן אבניאל מטפל מול חברות הביטוח בתביעות לאובדן כושר עבודה, סיעוד, מחלות קשות, נכות מוחלטת ותמידית ונכות מתאונה.
מום מולד בכליות - תודה רבה
ב"ה שלום רב לפני כשנה וחצי גילו שהכליה הימנית שלי מתפקדת שליש תיפקוד (ולפי הרופאים היא תלך ותידרדר) הכליה השמאלית עובדת טוב מאוד אך בזמן שהתגלת הבעיה היה בה אבן שיצאה אח"כ(בכאבים גדולים) כ"כ יש לי רמת חלבון מאוד גבוהה בשתן (פי 6 מהנורמה לאחר טיפול תרופתי). יש לציין שהדבר התגלה בגיל 22 _כאמור לפני שנה וחצי) אלך הרופאים אומרים שהמום בכליה הימנית ככול הנראה מולד . שאלתי היא האם מגיעה לי כסף מביטוח לאומי למרות שהתפקוד הכליתי טוב (ב"ה .בזכות הכלייה השמאלית) ?
תוכל לפנות בתביעה לנכות כללית. תצטרך לעבור סף רפואי של 40%. המצא מסמכים רפואיים מתאימים וחכה לוועדה הרפואית שם תספר על הקשיים התפקודיים הנובעים מהליקוי הרפואי.