גידי

פירוק חברה

כדי לפרק חברה האם חובה שיהיו בה חובות כדי שאפשר יהיה לעשות את זה או שאפשר פשוט לסגור אותה והאם צריך מעורבות של עו"ד בפירוק?

עו"ד גיא הרשקוביץ מנהל הפורום

גידי שלום רב, ניתן לפרק חברה על בסיס החלטה של בעלי מניויה ללא כל צורך בכך שלחברה יהיו חובות או נושים. מדובר במצב של פירוק מרצון. מדובר בתהליך שרצוי שילווה באמצעות עו"ד. בנוסף, ניתן לפרק חברה באמצעות הגשת תביעה לביהמ"ש. תביעה זו יכולה להיות מוגשת על ידי נושי החברה. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, גיא הרשקוביץ, עו"ד