לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרון

גן ילדים פרטי

שלום רב בתאריך 29/10 הכנסתי את שני ילדי בני שנתיים, ועשרה חודשים למשפחתון פרטי כעבור 10 ימים 12/11 הוצאתי אותם מכיוון שלא הייתי מרוצה חזרו הביתה עם חבורות עם טוסיק אדום ומייחס המטפלת... יש בגן 3 ילדים חמישה כם שלע ללא מטפלת. רק"הגננת" שילמתי 2600 + 400ביטוח יש לציין שמתוך הימים שהם היו שבוע הבן היה חולה שבוע הבת הגננת אינה רוצב להחזיר לי כסף או חלק ממנו ולא את כספי הביטוח אני חתממתי על "חוזה" שלצערי מפאת זמן לא קראתי לא חשבתי שלא אהיה מרוצה לפי הרושם שעשתה עכשיו אינה מוכנה לתת לי העתק חוזה ולא לומר שם חברת ביטוח האם יש עילה למשפט אני עובדת עצות מה לעשות אין לי כסף לעורכי דין

עו"ד אריאל פרויליך

זכותך לקבלת החזרי כסף תלוי בתוכן ההסכם עליו חתמת. אם ילדייך נרשמו לפעוטון המעסיק עובדים ומשלם הוצאות והוא צופה תפוסה מסויימת , ברור שאם לכל הורה תינתן זכות חפשית להוציא את הילד מהפעוטון "מהיום למחר" ללא הודעה מוקדמת ולדרוש כספו חזרה במלואו, לא יכל הפעוטון לתפקד. זה ללא כל קשר לעובדה שילדייך היו שם 10 ימים עם מחלה באמצע. שכר עובדי הפעוטון שולם, כנ"ל שכר דירה חשמל ארנונה ומים. לכן יש להתחשב גם בעמדת הפעוטון. בכל מקרה מגיע לך עותק מהחוזה, אולם כאמור ,כלל לא בטוח שתזכי במשפט אם תחליטי לתבוע.

שרון

הבעיה שהיא לא מוכנה לתת לי העתק מההסכם

עו"ד אריאל פרויליך

זו אכן בעייה שכן החוזה ותנאי הפסקתו רשומים בהסכם. אם תגישי תביעה (גם ללא עורכי דין בבית משפט לתביעות קטנות) הנתבעת תידרש אמנם להציג את ההסכם בבית המשפט,אולם, כאמור, עדיין סיכויי הזכייה מוטלים בספק.

שרון

אבל אין לה שום עובדים היא לבד שם והגן בבית שלה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות