קלרה

לתבוע את קק"ל.

שלום רב, לפני כשנה וחודשיים ביקרתי במערות בית גוברין. בכניסה לאחת המערות המדרגות היו נורא חלקות, ומלאות באבק (קירות מתפוררים, מאחרים והינם עשויים מאבן גיר). בשל העובדה הנל' נפלתי למרוות שהיתי עם נעליים סגורות (נעל הליכה לצורך הענין), ונגרם לי נזק רב בקרסול. נאלצתי להמתין לחילוץ מטעם המקום. היום אני עדיין מטופלת ע"י אורטופדים, ואף מיועדת לניתוח. שאלתי היא כזו: האם יש כאן מקום לתביעה? לתשובתכם אודה, קלרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

ייתכן שניתן לתבוע. צריך להוכיח שאכן היה מקדם החלקה לא תיקני במקום (רצוי בעזרת מומחה) וכן צריך להוכיח בעדים את עצם ארוע התאונה כמתואר. המילה "נזק רב" אינה מספיקה. גם כאן צריך להוכיח נזק אורטופדי ממשי שנגרם כתוצאה מאותה נפילה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות