אלי

אוטובוס פגע בי

שלום, הבוקר פגע בי אוטובוס בדרכי לעבודה. עמדתי בתחנה, והנהג הגיע בסיבוב לא נכון שהעיף לי את המשקפיים. יש לי פרטים, עדים, לאחר מכן ביקשתי מהנהג שיזמין לי אמבולנס. נבדקתי במיון ונשלחתי למנוחה. מה הצעדים הבאים עליהם הייתם ממליצים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

השאלה העיקרית היא אם מלבד העפת המשקפיים אובחן נזק פיזי נוסף. אם אובחן נזק הדורש המשך טיפול רפואי צריך לטפל לפי הפניית הרופאים . אם אין נזק פיזי גם אין עילה לתביעה (מלבד אולי נזק למשקפיים ופיצוי מסויים על עגמת נפש בגין הפינוי והבדיקות במיון). בכל מקרה אם יש נזק פיזי צריך לדווח לביטוח הלאומי על תאונת עבודה ובמקביל לפנות למשטרת התנועה ולקבל אישור משטרה על התאונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזיקין ותאונות