ללא

בהמשך לשאלה בדבר אי ציון מאפיין מחלה.

תודה על תשובתך, ממנה הבנתי שאין באי ציון אחד ממאפייני המחלה בפני גורם מבטח, בכדי לחשוף את הנכה לטענה בדבר הסתרה או חוסר אמינות. אלא שעתה התברר לי כי: עניין הזעם (שהוצג בפניך בשאלה כמאפיין מוכר של המחלה) הוא אינו כזה קרי אינו מאפיין חד משמעי של המחלה אלא קיים כאשר יש החמרה במצב וחוסר איזון, או תופעות לוואי. ורציתי לשאול האם זה משנה מתשובתך? קרי האם בנתונים שלעיל (כאשר מדובר בתסמין של החמרה במצב וחוסר איזון ושל תופעות לוואי) אי ציון הזעם עדיין לא חושף את הנכה התובע לטענת הסתרה וחוסר כנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

די בעצם גילוי המחלה כדי לכלול בתוכו את מאפיניה. זעם כשלעצמו אינו ידוע כמחלה אלא אולי כתופעת לוואי של מחלה אם מדובר בהתקפים חולניים או נלוים למחלת נפש. כך שבכל מקרה אם התחלואה העיקרית גולתה די בכך.