אייל

האם אפשר לתבוע חברת תרופות על נזק גופני גדול מאוד שנגם עקב שימוש בתרופה ?

שלום, רכשתי תרופה לשינה ללא מרשם מחברת תרופות בחול דרך האתר שלהם. לאחר שימוש של כמה ימים בלבד חלו אצלי תופעות קשות בגוף. התופעות הלכו והחמירו עד למצב של כמעט אובדן כושר עבודה. עדיין אין לי אבחון מדויק של המצב הרפואי. רציתי לדעם האם יש אפשרות לתבוע את החברה בגין הנזק שנגרם ? והאם אפשר להוכיח קשר בין לקיחת התרופה למצב שנגרם (יש לי תיעוד רפואי של ביקורי רופאים)

עו"ד מאיר הילל-טבול

אייל שלום, ניתן לתבוע את החברה בגין הנזק שנגרם. מוזמן לפנות למשרדי אשר מתמחה בתביעות מסוג זה. בברכה, מאיר הילל טבול, עו"ד משרד גונטמכר הילל-טבול