שמואל

חתימה על הסכם עם בית השקעות

חתמתי על הסכם השקעות עם בית השקעות גדול ויש כמה נושאים שאני לא בטוח שהבנתי. איך אפשר לדעת שלא חתמתי על משהו שמסנדל אותי?

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

שמואל היקר, לגבי הסכם עם בית השקעות, כדאי לדעת שההסכמים הם בדרך כלל חוזים אחידים, ושחוק הייעוץ מחייב לכלול סעיפים מסוימים המגנים על הלקוח. עם זאת, ישנם מספר סעיפים שאם לא תשים לב, עלולים להיות בעייתיים בהמשך הטיפול בתיק. זכור שתוכל תמיד לשנות סעיפים בהמשך, ואף לבטל את ההסכם בכל עת. בכל מקרה, ממליצה לך לקרוא מאמר שכתבתי בנושא הסכם עם בית השקעות באתר: www.krp.co.il שכותרתו: "בדיקת הסכם ניהול השקעות" בהצלחה!

שמואל

תודה. אקרא את ההנחיות במאמר.