רוני שמיר

שלום הוצאת טחול כתוצאה ממחלה ITP אישפוז ממושך קבלת זיהום בבית חולים ע"פ דוחות בית החולים נכות

שלום כתוצאה מהוצאת טחול עקב מחלה אחרי חצי שנה לערך אישפוז בגלל בצקות ברגלים אישפוז נמשך לערך 6 חודשים שעקב זה 3 נתוחי גב נכות ברגל ימין כאבים הדרדרות כללית כולל אי תפקוד כליתי אי תפקוד לב נכות 100 אחוז ביטוח לאומי ש.ר.מ ו65אחוז אי יכות תפקוד רגלי יש מצב לרשלנות כתוצאה מזיהו ודרדרות כל המערכות בגוף נמצא כיום בטיפולים של סרטן

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, פרטי המקרה מעט מבולבלים. עם זאת יתכן שהיה איחור באבחון מחלת הסרטן, שכידוע אבחון מוקדם משפר את סיכויי ההחלמה. במידה ואכן נוכל להראות שהיה איחור באבחון המחלה ושאבחון מוקדם היה משנה את מהלך המחלה, ניתן יהיה להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית. בריאות, יאיר