לידור

השפעת חותמת שחורה בדרכון על החיים בארץ

שלום האם חותמת שחורה בדרכון שנובעת מעבירה שעשיתי בחו"ל ואחריה הוציאו אותי מאותה מדינה לפני תום תקופת השהות שלי והויזה יכולה להזיק לי פה בארץ במקומות עבודה והאם אמור להיפתח לי תיק במשטרה בגלל זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

לידור, שלום רב, לעבירה שבוצעה בחו"ל אין, בדרך כלל, השלכה משפטית בארץ. רק במקרים חריגים ביותר ניתן לקיים הליכים משפטיים פליליים בארץ עקב עבירה שבוצעה בחו"ל. לכן, אם לא מדובר במקרה קיצוני, לעבירה שבצעת בחו"ל לא אמורה להיות השפעה בארץ.