דניאל

עריק שקיבל מכתב מביטוח לאומי על שחרורו

חבר שלי עריק מ3.3.13 ולפני כחודש הוא קיבל מכתב מביטוח לאומי שעליו לשלם ביטול לאומי החל מה30.4.13.מצויין במכתב שהחל מתאריך זה הוא אזרח, בנוסף הוא גם קיבל מכתב מקופ״ח כללית שכתוב מזל טוב לרגל שחרורך. האם זו טעות או שיכול להיות שהוא עלה לוועדת אי התאמה שלא בנוכחותו

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דניאל שלום, סביר להניח שמדובר בטעות שנגרמה נוכח חוסר תיאום בין המערכות השונות. לדאבוני זה לא המקרה היחיד אך רק פטור שניתן לו מרשויות צה"ל הוא תקף ואין לראות באישורים מגופים אחרים כפטור מהצבא. בהצלחה!

ניר

עריקים צריכים לשלם ביטוח לאומי, צהל מעדכן את ביטוח לאומי שהוא לא משלם עליהם יותר דמי ביטוח לאומי וכמו כן אינו מתפקד יותר כקופת החולים שלהם, לכן, ביטוח לאומי מחזיר אותך לקופת החולים הקודמת בה היית חבר. אם תצטרך שירותים רפואיים עליך לפנות לקופה והכל על חשבונך. לאחר שתסדיר מעמדך מול צהל, צהל יחזור לספק לך שירותים רפואיים.