לי

בקשר לנרגילה שעישנו בחדר

בני החייל לא מעשן חייל למופת. נכח בחדר בו המפקד הישיר שלו (בזמן פעילות מבצעית בחוץ לארץ) הביא נרגילה ועישן עם עוד 2 חיילים במרפסת. הבן שלי היה בחדר במיטה עייף ומקורר.לא נגע ולא התקרב קצין שנכנס לחדר לאחר שבני קם לפתוח לו את הדלת דווח על המקרה וכל הארבעה כולל הבן שלי הוחזרו מיידית לארץ ויועמדו למשפט שבוע הבא. המפקד שעשן לקח את כל האחריות עליו אבל אף אחד לא מעוניין לשמוע עד המשפט. האם זה הוגן?במה בני אשם

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

לי שלום רב, אינני סבור שמדובר במקרה שיהיה נכון עבורי כגורם מקצועי לצאת בהצהרות כיון שהמקרה לא ידוע לי במלואו - למשל כשאת מציינת כי המפקד לקח עליו את הכל - אני לא יכול לדעת אם הדברים אכן כך ומה זה אומר. אני חושב שהמקום הנכון לברר זאת הינו במשפט ושם יוכל בנך להעלות את כלל הטעמים הרלוונטיים לדעתו ולהביא לעדים וראיות לצורך הוכחתם. בהצלחה!