אלכס

תשלום אגרה לבית משפט על בקשה לכתב תביעה לדמי שימוש ראויים

אגרות ,מועדים לשמחה ,ותודה אני מבקש להכניס לבית המשפט בקשה לכתב תביעה לדמי שימוש ראויים? שאלתי היא האם אני צריך לשלם אגרה לבית המשפט? בתיק הנ"ל שלמתי כבר אגרה לאיזון משאבים פירוק שיתוף.התיק עדיין בהתנהלות.

עו"ד סופי ספקטור

שלום אלכס, על כל תביעה ובקשה המוגשת לבית המשפט יש לשלם אגרה. הבקשות אשר אין נדרש תשלום אגרה הן בקשות לדחיות דיון או הודעות ו/או הבקשות הקשורות לתביעת מזונות. שים לב כי התשלום לבקשות שונה מתשלום תביעה. באתר בתי משפט ניתן לראות עלות האגרות. בהצלחה, סופי ספקטור, עו"ד התגובה אינה מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי כלשהו.