גיל

רישום בטאבו מול הסכם ממון מי גובר?

האם ניתן לרשום דירה בטאבו באחוזים מסויימים ובהסכם הממון באחרים? מי גובר? בין בני זוג מאותו המין שהינם ידועים בציבור אך לא נשואים

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום באם אכן נוצר מצב שכזה, השאלה שתשאל, באם יגיע הנושא לבית המשפט הינה , מדוע הדברים נעשו כפי שנעשו. במידה ובהסכם הממון ישנה חלוקה מסוימת של הדירה ומעוניינים לחלקה בצורה שונה הדרך הנכונה הינה להכין נספח להסכם הממון ובו התייחסות לחלוקת הדירה בלבד ולאשרו בפני בית המשפט אשר אישר את הסכם הממון. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום

שמואלי יעקב

יש תוספת להסכם ממון ובו נרשם שהדירה שנרכשה תחולק 25% לאישה ו-75% לבעל אשר רכש את כל הדירה מכספים שלו וכן מצויין ברישא של אותה תוספת ש" על אף האמור בהסכם רכישת הדירה וכהשלמה להסכם חיים משותפים.........."} בפועל נרשמה הדירה בטאבו על שם שני הצדדים מה גובר על פי הפסיקה בנושא