טלי

הסכם ממון טרום נישואין וכתובה

שלום רב! אני ובן זוגי עומדים לחתום על הסכם ממון טרום נישואין ולאשרו בבית המשפט למשפחה ולאחר מכן להתחתן. בחופה הרי שחותמים על כתובה. האם הכתובה שהינה הסכם פוגעת בתוקפו של ההסכם שנחתם או מבטלת אותו באופן כלשהו או משפיעה עליו באופן כלשהו כיוון שבעצם נחתמת לאחר ההסכם ממון ?? אודה מאוד מאוד לתשובה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום בשל בעיה באתר תשובתי לא נשלחה ולכן אענה בשנית הסכם הממון הינו בעל חשיבות משום שבעזרתו מתייתרים הליכים בבית המשפט או בבית הדין הרבני באם חלילה הנישואין יגיעו לקיצם. על מנת לענות על שאלתך יש לבדוק האם נושא הכתובה מוזכר בהסכם וכיצד. בהצלחה ליאור יניר, עו"ד מנהלת הפורום