ענת

יעוץ בענין הסכם ביני ובין בעלי

אנחנו נשואים 34 שנים . בשנתיים האחרונות עזב בעלי את הארץ וגר בארץ אחרת . לפני כן היה נוסע ושב כל שבועיים לשבוע במשך 20 שנה . אין לי שום ביטחון לגבי העתיד בינינו . רב הניסתר . מה עלי לעשות ? למי לפנות ? אנחנו משוחחים באופן סדיר ואני נוסעת לבקרו

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום על פי תיאורך הנכם מצויים בצומת דרכים בה עלכם להחליט מהו טיב יחסיכם. באם הנכם מעוניינים לנסות לשקם את הנישואים עליכם להגיע להסכם מתאים המביא לידי ביטוי את תקופת שלום הבית בתקווה שתהא ארוכה וטובה. לחילופין במידה והנכם מחליטים לסיים את מערכת יחסיכם עליכם לכונן בניכם הסכם גירושין מקיף בהצלחה ליאור יניר , עורכת דין