שלמה

הסכם ממון במקרה של גירושין

האם באופן אוטומטי הבעל נדרש לשלם מזונות לאישה/ילדים לאחר הגירושים? ואם כן, האם ניתן להכניס בהסכם ממון סעיף בו הבעל לעתיד לא יצטרך לשלם מזונות לאישה במקרה של גירושים והחלוקה הכלכלית ועל הילדים תיהיה שווה בשווה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ראשית יש להבהיר כי ההחלטות אשר מתקבלות בערכאות השיפוטיות אינן אוטומטיות ( כפי ששאלת) וכל מקרה נבחן לגופו. ולשאלות אותן הנך מעלה: התשובה כאמור לשאלתך הראשונה הינה שלילית והתשובה לשאלתך השניה הינה חיובית. על מנת להבהיר את הסוגיה יש לציין כי כל עוד הנכם מסכימים בניכם ניתן להביא לידי ביטוי את ההסכמות תוך פירוט מלא של הסוגיות האמורות בהסכם הממון. בהצלחה ליאור יניר עורכת דין מגדל v מרכז העסקים בני ברק