יוני

הסכם המון לפני נישואין

הבחור קנה בית לפני נישואין עם משכנתא ל30 שנה השקיע 300 אלף ולקח משכנתא פנה לבחורה במטרה לעשות הסכם המון והבחורה אמרה שלא יכול להיות שהיא תשלם איתו ביחד משכנתא והבית לא היה חצי רשום על שמה או הסדר על סכום ההשקעה שהוא השקיע מה עושים במצב כזה? ואם תענתה היא נכונה ? הוא בדעה שהכול הבית רשום על שמו תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום אומנם רישום הבית על שני הצדדים מהווה ראיה ברורה ומוצקה לעובדה כי הינו שייך לשניהם. עם זאת בית שנקנה לפני הנישואין ורשום על שם אחד ניתן לראותו כאילו הוא שייך לאותו אדם שקנה. אך לכך ישנו סייג , במידה והצדדים משלמים ביחד את המשכנתא זו תחילתה של ראיה כי ניתן לראות את הבית כשל שניהם. את זאת יש כמובן להוכיח בבית המשפט . במידה ובני הזוג כוננו הסכם ממון ויש התייחסות לבית בהסכם יתנו משקל להסכם הממון תוך בדיקה של התנהגות הצדדים בנוגע לבית עצמו. על מנת לקבל חוות דעת מעמיקה יותר ניתן לפנות למשרדי בטלפון 6444504 - 03 בהצלחה ליאור יניר , עורכת דין