אורן בנישתי

ביטול תוקף של הסכם ממון

אשתי ואני ערכנו הסכם ממון בבית משפט כשהיינו נשואים שנה ההסכם אושר ונכתב והוסכם בו שלכל אחד בעלות על הנכסים שהביא לפני הנישואין לי היו 3 דירות קטנות שקניתי בחיפה בתקופה שעוד היינו סטודנטים ולאשתי דירה גדולה בכרמיאל בה החלטנו לגור יחד לא מעוניינים שוב להגיע לבית משפט כיוון שזו היתה חוויה לא מוצלחת מבחינתנו בפעם הקודמת, האם עצם העובדה שאשתי תעביר על שמי בעלות ב50% מהנכס, והעובדה שנסגור את החשבון הפרטי שלה ונעביר את תשלום המשכנתא לחשבוננו המשותף יהיה מספיק כדי להראות שהדירה בה אנו חיים היא משותפת לשנינו? על אף מה שכתוב בהסכם. בהסכם רשום במפורש שמי שרוצה להחזיק בעלות בלעדית חייב לנהוג בצורה שתראה על הפרדה. אמנם מנסה להמנע מלהגיע שוב לחתום על הסכם חדש,מסיבות אישיות של שנינו אך לא רוצה להגיע למצב בו אנו מבטלים את ההפרדה הרכושית במעשים, ושהפעולות הללו לא יכובדו אחכ במקרה של גירושים מודים לך על הסיוע

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום כל הסכם אשר אושר בפני ערכאה שיפוטית ומעוניינים לשנותו יש להוסיף נספח להסכם בו מוסבר השינוי באופן ברור ונהיר. אומנם פעולות מסויימות יכולות להראות כוונה אחרת אך כדי להוכיח זאת באם חלילה יגיעו הנישואים לסופם תאלצו להגיש תביעות לבית המשפט . בשל כך , עד כמה שאתם מבקשים להמנע מהערכאה השיפוטית, ישנה עדיפות להוסיף נספח ולאשרו בבית המשפט . בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין