גילית

אייך מצב כזה קורה? האם זה הגיוני בככל?

מכרתי את הבית ועם הכסף קנינו ביחד בית . לא גררתי משכנתא. בהסכם התחייב בפרידה לחזיר את החלק שלי מדירתי. עכשיו הוא טוען שלא גם כשיש הסכם ממון. אז מה שווה ההסכם לא מה הקטע..

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום עלייך לברר שתי סוגיות מהותיות: ראשית: האם הסעיף בהסכם מתאר את המצב אותו העלית והאם ישנה התייחסות ברורה ונהירה לסיטואציה האמורה. שנית - האם ההסכם אושר בפני ערכאה משפטית וקיבל תוקף של פסק דין. במידה ואכן כך, ואין הצד השני מעוניין לקיים את אשר אושר, הערכאה השיפטיות תבחן את האמור, ואם אכן כך הוא, תוציא את הנקבע מן הכח אל הפועל. במידה וההסכם לא אושר - הוא יהווה ראשית ראיה בלבד. חשוב לזכור: יש לנסח הסכם ממון באופן המביא לידי ביטוי בצורה ברורה ונהירה את הקיים ואת האפשרויות העתידיות ולאשרו בפני ערכאה משפטית בהצלחה ליאור יניר, עורכת דין 03-6444504