אתי

הסכם ממון אחרי נישואין

אני ובעלי נשואים 6 שנים+2. הורי בעלי החליטו לקנות דירה שנגור בה, והם טוענים שהדירה תהיה על שם הילדים שלנו. מה אני אמרוה לעשות כדי להבטיח את זכויותי במקרה זה, והאם יש לי בכלל זכויות על דירה מן הסוג הזה? הדירה כרגע בבניה-ואנו עתידים להיכנס אליה רק בקיץ.אני חוששת שאין לי שום זכויות, ובמקרה של פרידה חלילה, אשאר בלי כלום.

עו"ד סופי ספקטור

שלום אתי, רכישת דירה לנכדים מהסבתא והסבא הינה מתנה לנכדים בלבד, ככל שאני מבינה נכון משאלתך, ובמקרה של פרידה או גירושין חו"ח הדירה תישאר על שמם של הנכדים בלבד. במקרה כזה איני רואה מהיכן תיצמח לך זכות בגין דירה זו. על מנת להבטיח את זכותך בדירה עליה או חלק ממנה להיות רשומה עליך או על בעלך.