גיל רן

הסכם ממון במעבר למגורים משותפים

שלום . אני בן 44 גר לבדי בדירה של אימי.אני משלם לה שכירות קבועה אבל ללא הסכם שכירות.לאחרונה הכרתי בת זוג שאני מעוניין שתגור בדירתי. האם ואיזה הסכם ממון אני צריך לעשות עם בת הזוג? יש לציין שהדירה רשומה על אימי ותעבור אלי בירושה לפי צוואה. אני כמובן מעוניין שהדירה תישאר כולה ברשותי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום ושבוע טוב על מנת שהדירה תיוותר בבעלותך הבלעדית עלייך לכונן הסכם ממון עם בת זוגתך. אציין כי אף בטרם תעבור הדירה על שמך, במידה ואתה ובת זוגתך תתגוררו במשך תקופה בדירה, תוכל בת זוגתך, בהתקים תנאים מסויימיים, להגיש תביעה ולבקש חלק מהדירה. בשל כך, על מנת להותיר את הדירה בבעלותך, ואף לתת את הדעת בנוגע למצב שבו ביום מן הימים ישנה אפשרות כי הדירה תמכר ותחליט לרכוש אחרת תחתיה, עלייך לערוך הסכם ממון עם בת זוגתך. בהצלחה עורכת דין ליאור יניר - 6444504 - 03