חן

דין דירה שנקנתה לפני הנישואין במקרה של גירושין?

מה דינה של דירה שנקנתה לפני הנישואין (ולפני הכרות אשתי)במקרה גרושין ללא הסכם גרושין.

עו"ד סופי ספקטור

שלום חן, ככלל, דירה טרם נישואין שייכת לאותו צד שעליו רשומה הדירה ואולם במידה והדירה למשל נימכרת ובמקומה נרכש נכס אחר והצד השני(במקרה שלך אשתך) שותף לרכישה ו/או השבחת הנכס עצמו אזי, קיים סיכון כי חלק מהנכס החדש ו/או שהושבח יידרש ע"י האשה. אין באפשרותי ליתן התייחסות ספציפית מאחר וחסרים נתונים רבים לדוגמא האם הינכם מתגוררים יחדיו בדירה ו/או משכירים אותה? האם יש פירות בגין שכירות? שאלות כאלו ואחרות הינן רלוונטיות ביותר. אשמח לתת מענה ממוקד בייעוץ אישי או בפניה אישית