אופיר

הסכם ממון כשאין חשבון משותף

שלום רב, רציתי לשאול מה כותבים בהסכם ממון כשאין חשבון משותף כי בכל הדוגמאות שראיתי באינטרנט מצויין ברכוש המשותף חשבון משותף. בנוסף, רציתי לשאול אם זה בסדר להכניס ברכוש הנפרד סכום מסויים של כסף ששייך לאחד הצדדים כי בכל הדוגמאות שראיתי מתייחבים לנכס או לחשבון בנק תודה רבה!!

עו"ד סופי ספקטור

שלום אופיר, בהסכם ממון כותבים את מה שמצוי אצל כל אחד מהצדדים בין אם הוא משותף בין אם לאו והוראות לגבי חלוקתו (כן או לא) בעת פרידה או גירושין.