צחי

מגבלות בפתיחת עסק חדש לאחר שעסק קודם פורק

הייתי שותף בחברה שפורקה לפני 7 חודשים האם יש בפניי מניעה להקים עסק חדש בחודשים הקרובים? האם קיימות בפניי מגבלות כלשהן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ירון הראל

צחי שלום, לא קיימת מגבלה חוקית להקמת חברה בע"מ חדשה באם היית שותף בחברה בע"מ שפורקה לפני 7 חודשים. יכול וישנה מגבלה חוזית - תנאי החוזה שחתמת עליו בכניסתך או במהלך עבודתך בחברה שפורקה. על מנת להכריע בשאלה זו, אני ממליץ להתייעץ עם עו"ד עם ניסיון בתחום החוזים ודיני החברות. האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה, ירון