רויט

ביטול צלם לחתונה אחרי יום עסקים אחד

ביום חמישי בצהרים סגרנו בשיחת טלפון עם צלם לאירוע חתונה בעוד כחודש ימים לא נערך חוזה ולא שולמה מקדמה טוען שהקליט שיחת הטלפון ביום ראשון התקשרנו לבטל את העיסקה האם אפשרי

עו"ד מיכל לוצאטו

שלום רויט, נראה כי מדובר בסיטואציה של "עסקת מכר מרחוק", אשר במסגרתה חייב העוסק לגלות לצרכן מספר פרטים מהותיים וביניהם פרטים בכתב בדבר זכותו לבטל את החוזה ובאיזה אופן. כמו כן החוק קובע כי בעסקת מכר מרחוק רשאי הצרכן לבטל בכתב את העסקה: "בשירות - בתוך ארבעה עשר ימים מיום עשיית העסקה או מיום קבלת המסמך המכיל את הפרטים האמורים בסעיף קטן (ב), לפי המאוחר, כמפורט להלן: בעסקה מתמשכת – בין אם הוחל במתן השירות ובין אם לאו, ובעסקה שאינה עסקה מתמשכת – בתנאי שביטול כאמור ייעשה לפחות שני ימים, שאינם ימי מנוחה, קודם למועד שבו אמור השירות להינתן." לפי מה שכתבת אני מבינה שלא קיבלתם מסמך שכזה אבל בכל מקרה אני ממליצה להודיע לאותו הצלם גם בכתב על ביטול העסקה. בהצלחה ושיהיה במזל, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.