אלי

העברת בעלות רכב ממושכן

רציתי לרכוש מחברת טרייד ידועה,בעל רישיון סחר כהגדרתו בתקנות התעבורה 284(ג) וכו, רכב קטן 22,000 שח, וראיתי שהוא ממושכן. ברישיון רכב כתוב רק משכון מימון ישיר ואילו ברשם משכונות רשום 2 נושים: מימון+בנק מזרחי. הם יכולים היום לדאוג להעברת בעלות, ושלא כבדואר,אף ללא הסרה תחילה של משכון. הם רק מתחייבים בחוזה להסיר את השעבודים לאחר מכן. הם מתחייבים לעשות כן תוך שבוע ,ואם לא- יחזירו המקדמה (רכב נשאר אצלם-מסוכן?!). מה דעתכם? הרי הסרה מרשום המשכון עלולה לקחת הרבה זמן

עו"ד מיכל לוצאטו

אלי שלום, פורום זה עוסק בתחום המשפט המסחרי-עסקי ולצערי שאלתך אינה בגדר נושאי הפורום הזה. אני ממליצה שתפנה את שאלתך לפורום הרלוונטי. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.